Ontdek de kracht van digitale innovatie met Techtronix

Samen transformeren we uw bedrijf voor de toekomst.


Ontdek meer

Services

1

IT consultancy

Als uw betrouwbare IT-partner staan we klaar om strategische ondersteuning en technische implementatie uit te voeren.

Een deskundig team analyseert uw huidige systemen & bedrijfsprocessen, identificeert verbeterpunten, ontwerpt effectieve strategieën en helpt met de implementatie.

2

Software op maat

Op maat gemaakte softwareoplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften.

Met onze expertise en ervaring ontwikkelen we software die naadloos integreert met uw bedrijfsprocessen en uw doelen ondersteunt.

Of het nu gaat om het automatiseren van taken, het stroomlijnen van workflows of het creëren van unieke functionaliteiten, wij zorgen ervoor dat de software volledig op maat is en precies doet wat u nodig heeft.

3

Smart contract audit

Onze smart contract auditdiensten bieden een grondige analyse en evaluatie van uw smart contracts om ervoor te zorgen dat ze veilig, betrouwbaar en vrij van kwetsbaarheden zijn.

Met onze diepgaande technische expertise en ervaring identificeren en adresseren we potentiële beveiligingslekken, bugs en risico's.

We voeren een grondige code review uit en testen de functionaliteit en veiligheid van uw smart contracts om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen.

4

Blockchain solutions

Maak gebruik van de kracht van blockchain en web3 voor innovatieve oplossingen.

Wij bieden op maat gemaakte gedecentraliseerde toepassingen en smart contracts die veiligheid, efficiëntie en transparantie garanderen.

Samen zetten we de stap naar een digitale toekomst.

5

Payment integrator

Als betalingsintegrator bieden wij naadloze integraties met toonaangevende betalingsproviders, waaronder Mollie, Payconiq en Stripe.

Met onze oplossingen kunt u snel en eenvoudig betalingen accepteren via verschillende kanalen waaronder online, mobiel en in fysieke winkels.

Onze integraties zorgen ervoor dat uw klanten veilig en probleemloos kunnen betalen met hun favoriete betaalmethoden.

6

E-learning

Ontdek de kracht van e-learning met onze op maat gemaakte LMS oplossingen.

Met Totara kunt u effectieve en boeiende online leerervaringen creëren voor uw medewerkers, klanten of partners.

Onze Totara-implementaties bieden een uitgebreid scala aan functies, waaronder cursusbeheer, leermanagement, certificeringen en rapportage.

Met onze expertise en ervaring kunnen we Totara volledig afstemmen op uw specifieke trainingsbehoeften en bedrijfsdoelstellingen.

Referenties

Bekijk onze gewaardeerde selectie van partners en klanten.
We zijn verheugd om samen te mogen werken met deze topbedrijven en we kunnen niet wachten om ook met jou samen te bouwen aan een mooi verhaal.

Contact

Techtronix BV
Doelveld 22, 2550 Kontich, Belgium

Bel +32 3 293 79 73 Mail ons WhatsApp

Stel je vraag


Volg Techtronix